Spaarneborgh Heemstede, de apenrots

Appartementencomplex Spaarneborgh Heemstede

Waarom kiest u voor de Spaarneborgh makelaar, de Spaarneborgh specialist?

U kiest niet voor niets Spaarneborgh makelaar, de Spaarneborgh specialist, onderdeel van UP® makelaars en haar specialisme AAN WATER WONEN® makelaars.

U kiest voor Spaarneborgh makelaar omdat Spaarneborgh een van de paradepaardjes is binnen UP® makelaars. Omdat het overgrote deel van de appartementen uitzicht hebben op de flora en fauna van water, zullen de meeste appartementen te koop worden aangeboden via onze specialisatie AAN WATER WONEN® makelaars. Uitzicht op land of op water, alle Spaarneborgh appartementen die wij te koop hebben of krijgen, zult u hier vinden op onze aanbod pagina.

Wij hebben ons geheel thuis gemaakt in Spaarneborgh en kennen alle mooie details binnen dit complex. Daardoor weten wij als geen ander uw woning aan te prijzen en mede daardoor geweldige resultaten te boeken.
Door onze speciale aandacht voor Spaarneborgh hebben wij inmiddels veel mensen ontmoet die graag naar het appartementencomplex Spaarneborgh Heemstede willen verhuizen.

Deze kandidaat kopers zullen wij graag informeren over de te koop staande appartementen en mogelijk direct met hen tot zaken komen. Wij hebben een database met potentiële kandidaten aangelegd die een verkoop ten goede zal komen.

Wij maken veel werk van de presentatie van de appartementen. Naast een duidelijke plattegrond en prachtige foto's zorgen wij ook voor een aansprekend filmpje en brochures. 

Kortom, u kiest niet zomaar voor Spaarneborgh makelaar als uw verkoopmakelaar.

Ook als u op zoek bent naar een van deze fijne appartementen bent u bij ons aan het juiste adres. Meerdere kopers gingen u voor en maakten gebruik van onze aankoopbegeleiding als aankoopmakelaar. Vanzelfsprekend horen onze cliënten als eerste wanneer wij weer een appartement in de verkoop krijgen. En mocht een andere makelaar een appartement te koop krijgen, dan zijn wij vaak als eerste op de hoogte en kunnen wij u met onze kennis natuurlijk geweldig begeleiden bij de aankoop van uw droomappartement.

Arnoud Ruhaak, uw makelaar, is geboren en getogen Heemstedenaar en is alleen voor zijn studie een paar jaar weg geweest. Ook nu woont hij bij u in de Componisten buurt.
Hij kent dus de buurt op zijn duimpje, maar is ook geheel thuis in Spaarneborgh. Steeds meer mensen kiezen voor de prettige, doortastende aanpak van Spaarneborgh makelaar.

Bij Spaarneborgh makelaar staat één ding centraal en dat is de mens; zowel u als verkoper, maar ook de potentiële koper met zijn of haar vragen krijgt alle aandacht om zo tot een prachtige overeenkomst te komen, die u als verkoper zal verrassen en de koper zal aanstaan.


U zult een combinatie van enthousiasme, inzet, deskundigheid, kwaliteit en passie ervaren die u zeker terugvindt in een mooi eindresultaat.


Spaarneborgh makelaar; Uw partner bij de verkoop of aankoop van uw appartement!

Spaarneborgh makelaar Heemstede is de specialist als verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Spaarneborgh, de apenrots

Appartementencomplex Spaarneborgh Heemstede

Het Spaarneborgh appartementencomplex werd in 5 fases gebouwd naar het ontwerp van Cees Koster.

De bouw van het complex is trapsgewijs waardoor de afmetingen op elke verdieping anders zijn maar ook anders van indeling. Eigenlijk is niet één appartement hetzelfde. Door deze terrasbouw is er sprake van een knus gevoel en heel veel privacy. Er is tevens een Chinees restaurant, kapper en een huismeester aanwezig.

Een ander opvallend aspect is de ligging. Elk appartement heeft een, twee, soms zelfs drie terrassen waar vanaf de meeste bewoners vrij uitzicht hebben over het Spaarne, het Heemsteeds Kanaal, de kleine jachthaven, Hageveld en de weilanden. De meeste terrassen zijn zuid georiënteerd, een deel oost en een deel west. De drie straatnamen zijn de Bartoklaan, de Offenbachlaan en de Ravellaan.

Kortom Spaarneborgh ademt rust, ruimte en een gemoedelijke sfeer uit dat het wonen en leven buitengewoon plezierig maakt. 

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen