Bartoklaan 50, Appartement te koop Spaarneborgh Heemstede

Heemstede

Bartoklaan 50, Appartement te koop Spaarneborgh Heemstede Heemstede

Omschrijving

Appartement te koop in Spaarneborgh Heemstede.

AAN WATER WONEN; Graag aan de Bartoklaan 50

Vanuit het gezamenlijke, afgesloten entree, loopt u rechtdoor naar uw eigen woning. De hal is royaal en heeft naast een garderoberuimte een technische ruimte waar u uw wasmachine en droger kwijt kunt. Natuurlijk vindt u hier ook een gastentoilet. Doordat de zithoek en eethoek met keuken ietwat versprongen liggen ten opzichte van elkaar, voelt deze ruimte bijna als twee ruimtes.
Via de eethoek loopt u een heerlijk terras op het zuiden op. Hier heeft u een geweldig zicht op gezellige haven. Kortom een ideale plek.
En over een ideale plek gesproken, het was u vast al opgevallen dat de tuin over de volle breedte van het appartement geen buren heeft. Aan de ene zijde heeft u de beschutting van een muur, aan de andere zijde zijn geen bewoners.

De twee slaapkamers zijn beide heerlijk ruim, net als de badkamer. De badkamer zult u waarschijnlijk naar eigen inzichten aanpassen, maar deze biedt nu al ruimte aan een inloopdouche, dubbele wastafel en 2e toilet.

Als extraatje biedt dit appartement een inpandige berging. Deze is dus direct vanuit het appartement te bereiken.

Volg gerust deze website of die van Spaarneborgh makelaar voor meer informatie en de laatste updates.

Heeft u nog geen eigen makelaar, maar bent u wel zeer geïnteresseerd in Spaarneborgh, neem dan gerust contact met ons op. Als Spaarneborgh makelaar kunnen wij u alles vertellen over Spaarneborgh en begeleiden wij u graag en goed bij de koop van een appartement in Spaarneborgh.

Specificaties

Overdracht
Prijsprijs op aanvraag
Refresh to make it work.

Deel op social media

Plan bezichtiging
voor: Bartoklaan 50, Appartement te koop Spaarneborgh Heemstede

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy