Aankoopmakelaar Spaarneborgh Heemstede

DE specialist, aankoopmakelaar voor Spaarneborgh

Aankoopmakelaar Spaarneborgh Heemstede

Als u weet dat u graag verhuisd naar Spaarneborgh Heemstede, dan kan het raadzaam zijn een goede aankoopmakelaar mee te nemen. En dan het liefst één die helemaal thuis is in dit appartementencomplex.

Omdat wij als Spaarneborgh specialist de meeste appartementen in de verkoop krijgen, weten wij vaak al vooraf wat bij collega makelaars in de verkoop gaat komen. Zo kunnen wij u al vroeg informeren over aanstaande verkopen.
Daarna gaan wij met u het appartement bezichtigen en alle voor- en nadelen met u bespreken. Als u het juiste appartement heeft gevonden, bespreken wij met u de waarde en onze aankoop-strategie. Zo komen wij samen tot een mooie koop en kunt u met een gerust hart verhuizen en gaan genieten van uw appartement. Als aankoopmakelaar nemen wij u heel veel zorgen uit handen.

Ook als wij weer een appartement in de verkoop krijgen, kunnen wij u als eerste informeren. Koopt u dat appartement, dan bent u ons geen kosten verschuldigd. Wij zijn in dat geval immers niet uw makelaar, maar die van de verkoper, de verkoopmakelaar.

Waarom Spaarneborgh Heemstede?!

Woont u in Heemstede, Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout of elders in de regio, dan is de kans groot dat u Spaarnebrorgh in Heemstede kent, misschien onder de naam de Apenrots.


Prachtig gelegen aan de rand van Heemstede, aan het Spaarne en het Heemsteeds kanaal met uitzicht over landgoed Hageveld.
Daarnaast kent u dit appartementencomplex mogelijk omdat hier met enige regelmaat appartementen te koop komen met één of meer terrassen en een heel enkele keer een eigen tuin. Ja, naast de ligging is het terras toch wel een enorme extra's van deze appartementen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Contact opnemen